Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/r79414band/public_html/config/dbconfig.php on line 7
Acum si in Bucuresti
0726.317.000
office@bandatech.ro
Bucuresti
0356.469.966
office@bandatech.ro
Timisoara
Descrierea Produsului
Adezivul Armaflex RS 850 este un produs monocomponent, sub forma de gel care se foloseste in special pentru procesarea tuturor materialelor izolante Armaflex pe baza de cauciuc sintetic, cu exceptia HT / Armaflex.
Adezivul Armaflex RS 850 este un material de tip tixotropic - adeziv de contact pe baza de policloropren de culoare galbena.
Se aplica pe tevi, conducte si rezervoare cu temperatura de pana la +70 ° C, pentru a fixa izolatia din cauciuc sintetic. Temperatura de aplicare ideala este intre +15 ° C si 25 ° C, nu mai mici de +10 ° C. Aplicatia nu ar trebui sa fie efectuata in zone expuse la lumina puternica a soarelui.
Adezivul Armaflex RS 850 ajunge la putere completa după 24 de ore de la aplicare. Sistemul nu trebuie sa fie folosit in aceasta perioadă de 24 ore si orice banda adeziva sau de protectie, cu exceptia Armafinish 99 vopsea, ar trebui sa se aplice numai dupa aceasta perioada de timp.

OFERTA PROMOTIONALA FARA TERMEN LIMITA. CONTACTATI-NE ORICAND PENTRU O OFERTA DE PRET PERSONALIZATA. 


Contacteaza-ne