Acum si in Bucuresti
0726.317.000
office@bandatech.ro
Bucuresti
0356.469.966
office@bandatech.ro
Timisoara
Descrierea Produsului

Larock 65 ALS

SALTELE DIN LAMELE DE VATĂ BAZALTICĂ CAŞERATE CU FOLIE DE ALUMINIU

Produs

Larock 65 ALS sunt saltele din vată minerală bazaltică, hidrofobizate în masă. Sunt formate din plăci tăiate sub formă de lamele, cu fibrele orientate perpendicular pe suprafaţă. Lamelele sunt lipite pe folie de aluminiu ranforsată cu plasă de fibră de sticlă (ALS).

Utilizare

Izolarea termică şi fonică a echipamentelor de distribuţie a căldurii: boilere, rezervoare, conducte şi sisteme de ventilaţie, alte suprafeţe curbe şi pentru protecţia la foc a canalelor de aer circulare. Dispunerea perpendiculară a fibrelor măreşte rezistenţa produsului la compresiune şi încărcari mecanice.

 

PROPRIETĂŢILE VATEI BAZALTICE ROCKWOOL

Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării flăcărilor, protecţie fonică. Plăci hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii.

AMBALARE

Saltelele Larock 65 ALS sunt ambalate rulate şi comprimate în folie de polietilenă, inscripţionată cu numele producătorului şi datele generale tipărite pe eticheta produsului. Sunt disponibile în dimensiuni standard. La cerere se pot furniza şi dimensiuni atipice. Greutatea sulului nu depăşeşte 20 kg.

 


Contacteaza-ne