Acum si in Bucuresti
0726.317.000
office@bandatech.ro
Bucuresti
0356.469.966
office@bandatech.ro
Timisoara
Descrierea Produsului

Techrock 100

PLĂCI PENTRU IZOLARE TERMICĂ

Produs

Plăci din vată minerală bazaltică, cu liant de răşină organică, hidrofobizate în masă. Se pot livra necaşerate, sau caşerate. Plăcile Techrock cu grosimi de la 40 la 120 mm pot fi caşerate pe o faţă sau pe ambele feţe cu folie de aluminiu armată cu plasă de fibră de sticlă (ALS1 sau ALS2) sau cu împâslitură neţesută din fibre de sticlă, de culoare neagră (FB1 sau FB2).

Utilizare

Izolarea termică, fonică şi protecţia la foc a suprafeţelor plane sau uşor curbate ale echipamentelor centralelor industriale şi termice (boilere, furnale, etc. ). Se pot utiliza şi în segmentul construcţiilor generale pentru protecţia la foc şi izolarea fonică la pereţi de compartimentare, faţade ventilate şi canale de ventilaţie.

 

PROPRIETĂŢILE VATEI BAZALTICE ROCKWOOL

Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării flăcărilor, protecţie fonică. Plăci hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii

AMBALARE

Plăcile sunt ambalate în folie de polietilenă, inscripţionată cu numele producătorului şi datele generale tipărite pe eticheta produsului.

 


Contacteaza-ne